Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 17, 2010, 06:43 PM   #1
corbywan
macrumors regular
 
Join Date: Feb 2008
Location: Forest Grove, OR
Send a message via AIM to corbywan
Got AWStats working on 10.6 server?

I've tried using MacPorts, I've tried manually installing it, but I get hung up on a log format problem each time. I tried the default format of 1. I've deleted the log but as soon as new hits come in it errors out for a format incompatibility. I've checked the permissions.

I can't find anything 10.6 specific, only for other distros of NIX. Anyone?
corbywan is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 10, 2010, 12:08 AM   #2
Transeau
macrumors 6502a
 
Transeau's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Alta Loma, CA
Send a message via AIM to Transeau
you need to edit each site file and remove the custom log strings and just set it to "combined"

i.e.

CustomLog "/var/log/apache2/sitename_access_log" combined
__________________
2009 27" iMac 2.8GHz Core i7, 32GB RAM, 2TB HDD
2012 15" Macbook Pro, 2.2GHz Core i7, 16GB RAM, 256GB SSD & 750GB HDD (no optical drive)
Transeau is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Properly Setup VPN Server? (Not Working) mohammad Mac OS X Server, Xserve, and Networking 22 Jun 12, 2014 03:35 PM
PHP not working in OS X Server Jaggions Mac OS X Server, Xserve, and Networking 6 Oct 7, 2013 05:22 PM
Server HD Permissions Not Working Properly? whyrichard Mac OS X Server, Xserve, and Networking 0 May 24, 2013 11:32 AM
New HD to Server -Write Permissions not working? whyrichard Mac OS X Server, Xserve, and Networking 1 Apr 25, 2013 12:35 PM
update server stopped working help adam9c1 Mac OS X Server, Xserve, and Networking 0 Nov 8, 2012 02:05 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:21 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC