Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 14, 2010, 07:53 PM   #1
MythicFrost
macrumors 68040
 
MythicFrost's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Australia
Apple TV not working properly after restoring it

Hi,

We bought ATV Flash and installed it on our ATV, it became slower, and would freeze sometimes. And I also started having the problem I'll explain in a minute.

So I restored it to factory settings, set up the wireless network, connected it to my dads iTunes library, but anytime I try and sync it it'll give me this error:

"The Apple TV myAppleTV is not responding, please make sure any firewall software running on this computer has been set to allow communication on port 3689"
He's running Leopard and the firewall in OSX is set to allow all incoming connections, other than that... there is no firewall software on his computer.

We had the issue sometime after ATV Flash was installed, I thought that might be the problem but even after restoring it it persists.

I also can't seem to download any updates from the ATV, after restoring it it says the version is 2.4, I clicked "Check for updates" and after a while it says "ATV can't check for updates right now, try again later".

EDIT: I thought to reboot it, after that its working about downloading - I'll see after updating if itll sync properly.
EDIT 2: it just said it can't DL the update at this time try again later, again -.-

EDIT 3: It also can't connect to the internet / iTunes store, but it says its connected.

EDIT 4: Everything is working now, I don't know how - rebooted the ATV and my router (AEBS)

Any thoughts? Thanks.

Last edited by MythicFrost; Mar 14, 2010 at 08:29 PM.
MythicFrost is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
home button does not work properly after replacement deli6z iPhone Tips, Help and Troubleshooting 2 Sep 20, 2011 02:28 PM
LockInfo not working properly after 4.3.1 JB...anyone else? HXGuy Jailbreaks and iOS Hacks 3 Apr 4, 2011 10:09 PM
BIND not working properly after 10.6.6 upgrade Fend0r Mac OS X Server, Xserve, and Networking 0 Jan 14, 2011 06:44 AM
Is it work getting the apple TV on my connection? polo3400 Apple TV and Home Theater 2 Dec 24, 2010 06:25 PM
POP emails not working properly after 3.0 upgrade ronstaa iPhone Tips, Help and Troubleshooting 2 Jun 28, 2009 04:58 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC