Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPad

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old May 3, 2010, 02:54 AM   #1
tides
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2008
Exclamation WiFi icon missing...but I'm still connected

Jail broke my iPad, installed backgrounder and everything worked fine.

Then I installed SSH, changed my password, and enabled voice control. At some point during that whole process my wifi icon went missing. Nevertheless, I'm connected to my router and can still load webpages.

Tried restarting and reseting network settings. No dice.

Anyone have a solution to this or am I gonna have to bite the bullet and restore?
tides is offline   0 Reply With Quote
Old May 3, 2010, 03:07 AM   #2
Andrmgic
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2007
Quote:
Originally Posted by tides View Post
Jail broke my iPad, installed backgrounder and everything worked fine.

Then I installed SSH, changed my password, and enabled voice control. At some point during that whole process my wifi icon went missing. Nevertheless, I'm connected to my router and can still load webpages.

Tried restarting and reseting network settings. No dice.

Anyone have a solution to this or am I gonna have to bite the bullet and restore?
Download Respring from Cydia.

I had the same issue until I did that. Hit Respring, and when springboard re-loads, your icon should be back and working normally
__________________
Samsung Focus - Windows Phone 7
11.6" Macbook Air - 1.4Ghz C2D, 2GB DDR3, 128GB storage
Andrmgic is offline   0 Reply With Quote
Old May 3, 2010, 04:43 AM   #3
timdafweak
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2007
Location: Y
Yeah Respringing does it. I can confirm the same happened to me.
__________________
timdafweak is offline   0 Reply With Quote
Old May 3, 2010, 09:35 AM   #4
tides
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2008
Ah yes, the one thing I didn't try.

Thanks =)
tides is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 1, 2010, 03:20 PM   #5
aurora72
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
Location: Türkiye
Respringing really does it but in my case, it succeeds only as long as I put the iPad to standby. When I power it down (ie by pressing the power button 3+ seconds) and turn it on again, the wifi icon goes away again...
aurora72 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 12, 2011, 09:26 AM   #6
AceCoolie
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2009
4.3

I have this as well but my ipad1 is not jail broken. It started after upgrading to 4.3. It seems that if I switch airplane mode on and off, it goes away for a while. Anyone else seeing this?
AceCoolie is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPad

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has jailbroke. It's cool but I'm still meh SilentLoner Jailbreaks and iOS Hacks 7 Apr 22, 2011 08:53 PM
Airport Utilities can't find my Airport Extreme yet I'm still connected to the Net JustDre Mac Peripherals 1 Jul 9, 2010 09:54 AM
wifi icon missing - wifi works allory iPod touch 7 Dec 27, 2009 12:16 AM
HDD icon disappeared but disk still in use...? Gloor OS X 14 Dec 24, 2008 01:18 AM
Edge icon showing but will not connect - Help! swag72 iPhone Tips, Help and Troubleshooting 0 Jan 21, 2008 02:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC