Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 19, 2010, 02:47 AM   #1
rda990
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
How can I bypass "Connect to iTunes" screen?

I just bought an iPhone 3G,i saw that it still had contacts on the phone so i decided to "Format/Erase" the whole thing from the Settings menu (Option that takes about "1 hour" to complete).When it was done,it booted up and asked me to insert a sim,thats when i knew i screwed up.I dont have AT&T/AT&T sim card.I have a couple of Nextel/Boost sims but non of them worked -_-.Is there a software way to bypass this? I heard of "hacktivate" but i don't think i can jailbreak it because of the firmware.If i bought a prepaid gophone from at&t and put it in there would it work/take me to the home screen??What if i borrow a freinds sim card and just put it in and take it out?Also to the jailbreaking since it is stuck at the "Connect to iTunes" screen,i cant check the baseband but im sure the firmware is 3.1.3.So i downloaded a program called "The Firmware Umbrella" that tells me all the info (Baseband/firmware) and turns out im on firmware 3.1.3 (7E18) and BaseBand "05.12.01 - 6.4_M3S2". After searching i THINK there is not yet a jailbreak but is there a way to bypass the screen to make it functional without the need of a "sim"?
rda990 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2010, 03:01 AM   #2
andybno1
macrumors 68040
 
andybno1's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Liverpool, UK
if you have a mac use pwnage tool to hacktivate the device
andybno1 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2010, 03:03 AM   #3
rda990
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
Have Windows
rda990 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2010, 06:44 AM   #4
thelatinist
macrumors 603
 
thelatinist's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Connecticut, USA
Yu can jailbreak and hacktivate using Redsn0w 0.9.4. That will solve your problems. You can then unlock using blacksn0w. I suggest an iClarified tutorial.
__________________
Late 2008 (Penryn) 13" White MacBook 2.4 GHz Core2Duo, 4 GB Ram, Samsung 840p SSD; iPhone 4S 64 GB, AppleCare+
thelatinist is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2010, 09:54 AM   #5
rda990
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by thelatinist View Post
Yu can jailbreak and hacktivate using Redsn0w 0.9.4. That will solve your problems. You can then unlock using blacksn0w. I suggest an iClarified tutorial.
I know that but I thought you couldn't jailbreak a 3.1.3FW 05.12.01BB iPhone?
rda990 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2010, 10:27 AM   #6
rda990
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by thelatinist View Post
Yu can jailbreak and hacktivate using Redsn0w 0.9.4. That will solve your problems. You can then unlock using blacksn0w. I suggest an iClarified tutorial.
YO! IT WORKED! DAMN! Wait up...i thought it couldn't be hacked? the 3.1.3FW 05.12.01BB type iPhones yet?

Last edited by rda990; Jun 19, 2010 at 11:39 AM.
rda990 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2010, 02:32 PM   #7
Badfoot
macrumors 6502
 
Join Date: Sep 2009
Location: London, UK
I think its only the 3gs 3.1.3 that has this problem
Badfoot is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2010, 03:20 PM   #8
rda990
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
Oh i think it can be JAILBROKEN but not UNLOCKED as i have Cydia right now but when i install blackra1n it always gives me and error.
rda990 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Connect to iTunes" screen is as far as my new 4s will go CdnMacJen iPhone 5 Oct 19, 2011 01:10 AM
ATV2 and "Connect to iTunes" screen Chip NoVaMac Apple TV and Home Theater 1 Jun 9, 2011 06:58 PM
Ipod screen just shows "connect to iTunes" joegeek iPod touch 1 Jan 1, 2011 03:11 PM
Strange "Connect to iTunes" message.. jman800 iPod touch 2 Jun 11, 2009 06:45 PM
Can't bypass "connecting to iTunes" screen after putting in T-Mobile SIM card farishta Jailbreaks and iOS Hacks 3 Nov 6, 2008 08:53 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:05 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC