Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Oct 21, 2004, 01:22 PM   #1
wylie
macrumors member
 
Join Date: Mar 2004
Will this work and fit ok in my G4 powermac?..

Seagate ST3160023A 16oGB 7200rpm 8mb Cache Barracuda 7200.7 Plus - OEM

or a

Maxtor Diamondmax Plus 9 160GB 7200rpm 8mb Cache ATA133 - OEM

? thanks
wylie is offline   0
Old Oct 21, 2004, 01:43 PM   #2
hotwire132002
macrumors 65816
 
hotwire132002's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cadillac, MI
Send a message via AIM to hotwire132002 Send a message via MSN to hotwire132002
Quote:
Originally Posted by wylie
Seagate ST3160023A 16oGB 7200rpm 8mb Cache Barracuda 7200.7 Plus - OEM

or a

Maxtor Diamondmax Plus 9 160GB 7200rpm 8mb Cache ATA133 - OEM

? thanks
What model G4? I can't see any issues, unless it's a really old (i.e. one of the first) model. If worst comes to worst, you'll only see 127GB. Other than that... It should work fine.
hotwire132002 is offline   0
Old Oct 21, 2004, 01:46 PM   #3
Sun Baked
macrumors G5
 
Sun Baked's Avatar
 
Join Date: May 2002
Quote:
Originally Posted by hotwire132002
What model G4? I can't see any issues, unless it's a really old (i.e. one of the first) model. If worst comes to worst, you'll only see 127GB. Other than that... It should work fine.
Of course, adding a ATA133 PCI card isn't too big a pain either.
__________________
MacRumors member fails resist iPhone glamour effect, suffers credit card damage 2d8.
Sun Baked is offline   0
Old Oct 21, 2004, 01:51 PM   #4
wylie
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Mar 2004
its a dual 1.25ghz jobby (pretty recent-ish model i believe)

so either of those drives will be ok and function well ?
wylie is offline   0
Old Oct 21, 2004, 02:37 PM   #5
Macmaniac
macrumors 68040
 
Macmaniac's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: A tiny spec in the "Garden State", 1 square mile in area, somewhere on the outskirts of town by the railroad tracks
They should both be fine, there should even be installation instructions for a second HD in your manuel.
__________________
The customer is NOT always right
Macmaniac is offline   0


 
MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will this work and not change my bootloader/baseband? Macs4u Jailbreaks and iOS Hacks 10 May 9, 2011 01:43 PM
Will this work to enable MMS in final OS 3.0 release? HiFiGuy528 iPhone 2 Aug 11, 2009 06:50 PM
Need advice - Will this display work ok with my G4? bluetooth PowerPC Macs 3 Jan 23, 2008 02:38 PM
Will This CPU Work in My G4 Quicksilver? MacDann PowerPC Macs 5 Apr 21, 2007 01:31 PM
Will this work to transfer hi8 to my mac? VoodooDaddy Digital Video 12 Jan 15, 2007 05:29 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:24 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC