Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Oct 23, 2004, 05:54 AM   #1
Solafaa
macrumors 6502a
 
Join Date: Jul 2004
Location: Daddy said not to talk to strangers
PC and a Mac on same monitor, is it possible?

Hello i have a G5 mac and i a PC on the same desk, i would like to have both of them running on the same monitor (new apple 23") where i could switch between the 2. How can i do this?

If there is no way can someone please give me a better idea then have 2 monitors and 2 desktops, thanks.

p.s. I know the mac are 10x better and i agree but i need a PC aswell (gaming).
Solafaa is offline   0
Old Oct 23, 2004, 06:43 AM   #2
yellow
Moderator
 
yellow's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Portland, OR
Use a KVM. There are bajillions for sale and findable via Google/Froogle. You'll want to shoot for a DVI KVM (to support your monitor) and start using USB on your PC if you want to only use 1 keyboard and mouse.
yellow is offline   0
Old Oct 23, 2004, 02:07 PM   #3
Westside guy
macrumors 601
 
Westside guy's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: The soggy part of the Pacific NW
Might need a new video card for the PC, too - does the current one support DVI?

Edit: I agree that USB keyboard and mouse is a good idea, but I've used a PS/2 to USB adapter with my older KVM so I could switch between my Linux box and my Powerbook. At work I've got both hooked to a 21" CRT and one of those MS split ergonomic keyboards.
__________________
Your post count is insufficient to view signature

Last edited by Westside guy; Oct 23, 2004 at 02:11 PM.
Westside guy is offline   0
Old Oct 23, 2004, 02:12 PM   #4
yellow
Moderator
 
yellow's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Portland, OR
Yes, good call on the new cideo card that supports DVI.
yellow is offline   0
Old Oct 23, 2004, 02:27 PM   #5
Dr. Dastardly
macrumors 65816
 
Dr. Dastardly's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: I live in a giant bucket!
The only problem is if you get a kvm switch it will cripple your max resolution output for your monitor. And the ones that don't are so expensive that your almost better off buying a new monitor. I havn't shopped around for them in a while so maybe someone might know one that I don't that has the resolution of a 23" screen and fairly affordable. I know I would be interested in hearing about it.
Dr. Dastardly is offline   0


 
MacRumors Forums > Archive > Archives of Old Posts > Macintosh Computers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ipod touch as USB monitor? Is it possible? Batman101 iPod touch Accessories 2 Aug 23, 2010 03:18 PM
6800 Ultra DDL and 4 LCD monitors, is it Possible? SinisterMoose Mac Peripherals 0 Dec 18, 2008 10:02 AM
Switching between a PC and a Mac on one Mac monitor jimmyray Mac Peripherals 3 Oct 16, 2008 04:39 PM
iPhone & iPhone 3G on same plan... is it possible to switch numbers/sim cards? I'm a Mac iPhone 0 Aug 25, 2008 04:06 PM
typing Chloe on an iPhone, is it possible? afd iPhone Tips, Help and Troubleshooting 12 Jul 11, 2008 02:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:20 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC