Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 23, 2010, 01:40 PM   #1
MikeCase
macrumors member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Melbourne, FL
Make it Mine transferred to new iPhone

I used the the Make it Mine app on my 3G to change my carrier from AT&T to Mikey. When I loaded my iPhone 4 with a restore from my 3G to restore my data. Now my carrier on my i4 is Mikey.

Just wanted to warn anyone that used Make it Mine previously and may not want the new carrier name settings.
__________________
27" iMac 3.2Ghz (Mid 2010) 15" rMBP base 16GB iPad Mini 32GB iPhone 4s
MikeCase is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 01:42 PM   #2
bloody
macrumors member
 
Join Date: Sep 2007
yeah that happens.
bloody is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 01:42 PM   #3
twelve56
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sunny England
Thats good, i kinda like my custom carrier so hopefully it works for me also.
twelve56 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:19 PM   #4
mqguitar
macrumors member
 
Join Date: Jun 2010
yeah this happened to me once. when i had a 3g jailbroken had the percent. when upgraded to 3.0 had the percent option on like a 3gs
mqguitar is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:26 PM   #5
apixel
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
I have a different problem

I had MIM change my carrier to PUG. Syncing the new iphone4, my carrier switched to ATT, but instead of having a clock on the top bar, I now have the make it mine custom name ... how do I get my clock back!?

So I have - Bars ATT Wifi .... PUG .... oops!

Andres

Quote:
Originally Posted by MikeCase View Post
I used the the Make it Mine app on my 3G to change my carrier from AT&T to Mikey. When I loaded my iPhone 4 with a restore from my 3G to restore my data. Now my carrier on my i4 is Mikey.

Just wanted to warn anyone that used Make it Mine previously and may not want the new carrier name settings.
apixel is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:27 PM   #6
grapes911
Demi-God (Moderator emeritus)
 
grapes911's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Citizens Bank Park
Quote:
Originally Posted by apixel View Post
I had MIM change my carrier to PUG. Syncing the new iphone4, my carrier switched to ATT, but instead of having a clock on the top bar, I now have the make it mine custom name ... how do I get my clock back!?

So I have - Bars ATT Wifi .... PUG .... oops!

Andres
Do a complete restore and make it a new phone. Do not restore from a backup.
__________________
grapes911 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:30 PM   #7
sleyeu
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2009
does this work on ipod touches? on the top left i have a custom thing but i cant remember what it was before i used MIM aaaages ago....
sleyeu is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:58 PM   #8
apixel
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
I might have to live with it

There are too many apps with things and settings in it that I need to keep. If I don't restore from backup, I lose all that, no?

Games, apps with notes, check lists. Anything that doesn't have an outside sync ...

Quote:
Originally Posted by grapes911 View Post
Do a complete restore and make it a new phone. Do not restore from a backup.
apixel is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 04:02 PM   #9
Dsr1205
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2008
screenshot please
Dsr1205 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 04:14 PM   #10
apixel
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
This is what I get ...

Quote:
Originally Posted by Dsr1205 View Post
screenshot please
I scaled it 50% cause those screen shots are big!

Andres
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo.jpg
Views:	44
Size:	75.9 KB
ID:	233101  
apixel is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 04:24 PM   #11
tatyiona
macrumors member
 
Join Date: Jun 2009
Location: cleveland, ohio
Yeah it transfers through restores u have to wait for a jailbreak use mim to reset it back then backup then restore and restore from backup. If u don't want to wait u can reactivate your 3GS and do it. Sorry
tatyiona is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 04:46 PM   #12
apixel
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by tatyiona View Post
Yeah it transfers through restores u have to wait for a jailbreak use mim to reset it back then backup then restore and restore from backup. If u don't want to wait u can reactivate your 3GS and do it. Sorry
What's weird is that it's not the carrier that carried through. It killed my clock. On my 3GS, "Pug" is where ATT is, NOT instead of my clock!
apixel is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help, iPhone 5s pictures sideways/upside down when transferred. PittsDriver iPhone Tips, Help and Troubleshooting 3 Oct 22, 2013 05:59 PM
iPhone 4S - backed up and transferred purchases, but says I will have to repurchase Scylax iPhone Tips, Help and Troubleshooting 0 Jul 6, 2013 05:18 AM
Daughter's iPhone 5 looks different than mine iMas70 iPhone 6 Mar 24, 2013 10:11 PM
What's mine is mine - Using Lion on multiple computers dswallace Mac OS X 10.7 Lion 1 Dec 17, 2012 02:31 AM
Pre-ording the iPhone 5 through Verizon with a transferred upgrade. Ghiggz iPhone 10 Sep 13, 2012 04:04 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:08 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC