Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 23, 2010, 01:40 PM   #1
MikeCase
macrumors member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Melbourne, FL
Make it Mine transferred to new iPhone

I used the the Make it Mine app on my 3G to change my carrier from AT&T to Mikey. When I loaded my iPhone 4 with a restore from my 3G to restore my data. Now my carrier on my i4 is Mikey.

Just wanted to warn anyone that used Make it Mine previously and may not want the new carrier name settings.
__________________
27" iMac 3.2Ghz (Mid 2010) 15" rMBP base 16GB iPad Mini 32GB iPhone 4s
MikeCase is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 01:42 PM   #2
bloody
macrumors member
 
Join Date: Sep 2007
yeah that happens.
bloody is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 01:42 PM   #3
twelve56
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sunny England
Thats good, i kinda like my custom carrier so hopefully it works for me also.
twelve56 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:19 PM   #4
mqguitar
macrumors member
 
Join Date: Jun 2010
yeah this happened to me once. when i had a 3g jailbroken had the percent. when upgraded to 3.0 had the percent option on like a 3gs
mqguitar is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:26 PM   #5
apixel
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
I have a different problem

I had MIM change my carrier to PUG. Syncing the new iphone4, my carrier switched to ATT, but instead of having a clock on the top bar, I now have the make it mine custom name ... how do I get my clock back!?

So I have - Bars ATT Wifi .... PUG .... oops!

Andres

Quote:
Originally Posted by MikeCase View Post
I used the the Make it Mine app on my 3G to change my carrier from AT&T to Mikey. When I loaded my iPhone 4 with a restore from my 3G to restore my data. Now my carrier on my i4 is Mikey.

Just wanted to warn anyone that used Make it Mine previously and may not want the new carrier name settings.
apixel is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:27 PM   #6
grapes911
Moderator
 
grapes911's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Citizens Bank Park
Quote:
Originally Posted by apixel View Post
I had MIM change my carrier to PUG. Syncing the new iphone4, my carrier switched to ATT, but instead of having a clock on the top bar, I now have the make it mine custom name ... how do I get my clock back!?

So I have - Bars ATT Wifi .... PUG .... oops!

Andres
Do a complete restore and make it a new phone. Do not restore from a backup.
__________________
grapes911 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:30 PM   #7
sleyeu
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2009
does this work on ipod touches? on the top left i have a custom thing but i cant remember what it was before i used MIM aaaages ago....
sleyeu is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 03:58 PM   #8
apixel
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
I might have to live with it

There are too many apps with things and settings in it that I need to keep. If I don't restore from backup, I lose all that, no?

Games, apps with notes, check lists. Anything that doesn't have an outside sync ...

Quote:
Originally Posted by grapes911 View Post
Do a complete restore and make it a new phone. Do not restore from a backup.
apixel is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 04:02 PM   #9
Dsr1205
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2008
screenshot please
Dsr1205 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 04:14 PM   #10
apixel
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
This is what I get ...

Quote:
Originally Posted by Dsr1205 View Post
screenshot please
I scaled it 50% cause those screen shots are big!

Andres
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo.jpg
Views:	41
Size:	75.9 KB
ID:	233101  
apixel is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 04:24 PM   #11
tatyiona
macrumors member
 
Join Date: Jun 2009
Location: cleveland, ohio
Yeah it transfers through restores u have to wait for a jailbreak use mim to reset it back then backup then restore and restore from backup. If u don't want to wait u can reactivate your 3GS and do it. Sorry
tatyiona is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 23, 2010, 04:46 PM   #12
apixel
macrumors member
 
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by tatyiona View Post
Yeah it transfers through restores u have to wait for a jailbreak use mim to reset it back then backup then restore and restore from backup. If u don't want to wait u can reactivate your 3GS and do it. Sorry
What's weird is that it's not the carrier that carried through. It killed my clock. On my 3GS, "Pug" is where ATT is, NOT instead of my clock!
apixel is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Call to Duty iphone game has been updated wit new levels and zombie mode kgames iPhone and iPod touch Apps 4 Nov 21, 2011 09:41 PM
Transferring info on old iPhone 3G sim card to new iPhone 4s zachleon11 iPhone 5 Oct 14, 2011 04:36 PM
Alternative to Make It Mine? Beantown Jailbreaks and iOS Hacks 3 Apr 5, 2011 12:06 PM
Transfer to new iphone lulug iPhone Tips, Help and Troubleshooting 1 Feb 18, 2011 06:05 AM
Missing data after transfering to new iPhone Ack iPhone Tips, Help and Troubleshooting 2 Oct 21, 2009 08:44 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:40 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC