Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 8, 2010, 03:44 PM   #1
HXGuy
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2010
MMS & Voicemail not working on iPhone 4 (JB + Unlocked)

Anyone find a fix for this yet? I can't get MMS messages to send or receive and my Voicemails aren't being pushed through to the phone either. Seems to have started since the Ultrasn0w unlock.
HXGuy is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 8, 2010, 03:54 PM   #2
ROCKERDAN
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by HXGuy View Post
Anyone find a fix for this yet? I can't get MMS messages to send or receive and my Voicemails aren't being pushed through to the phone either. Seems to have started since the Ultrasn0w unlock.
remove ultrasnow will fix this
ROCKERDAN is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 8, 2010, 04:15 PM   #3
HXGuy
Thread Starter
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2010
Actually i seem to have found a fix for this here: http://www.redmondpie.com/fix-faceti...ilbreakme-2.0/

My voicemail works again and I sent an SSM no problem. It also installed SMS delivery reports though it doesn't seem to be working correctly.
HXGuy is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 11, 2010, 06:24 PM   #4
billinaz
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2008
Location: Goodyear AZ
Quote:
Originally Posted by ROCKERDAN View Post
remove ultrasnow will fix this
Yup. I lost my MMS a few days after ultrasn0w. It worked right after I unlocked it but a few days later MMS stopped working.

SMS worked, just no MMS.


I removed ultrasn0w and the MMS came right back.
billinaz is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 11, 2010, 09:18 PM   #5
DJohm
macrumors member
 
Join Date: Jul 2010
Does removing ultrasnow repo puts the phone back to "lock" status?
DJohm is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 12, 2010, 01:33 PM   #6
amnichols10
macrumors regular
 
Join Date: May 2008
Location: California
Quote:
Originally Posted by HXGuy View Post
Actually i seem to have found a fix for this here: http://www.redmondpie.com/fix-faceti...ilbreakme-2.0/

My voicemail works again and I sent an SSM no problem. It also installed SMS delivery reports though it doesn't seem to be working correctly.
This fixes the problem completely?

Quote:
Originally Posted by DJohm View Post
Does removing ultrasnow repo puts the phone back to "lock" status?
I believe that it does. Not 100% though
amnichols10 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 12, 2010, 01:44 PM   #7
amnichols10
macrumors regular
 
Join Date: May 2008
Location: California
Quote:
Originally Posted by HXGuy View Post
Actually i seem to have found a fix for this here: http://www.redmondpie.com/fix-faceti...ilbreakme-2.0/

My voicemail works again and I sent an SSM no problem. It also installed SMS delivery reports though it doesn't seem to be working correctly.

Does this work for the ultrasn0w unlock as well?
amnichols10 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 12, 2010, 01:51 PM   #8
Sherifftruman
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by amnichols10 View Post
Does this work for the ultrasn0w unlock as well?
I have the issue and I did the iphonedelivery fix from the Redmondpie post a few days ago. It seems to kill the unlock as the carrier selector is gone from the options menu, but it does alow you to send MMS.

Rebooting brings the unlock back, with no MMS. I am staying on ATT and only ran Ultrasn0w because I will be travelling to Mexico in a month and want to use a local SIM there. I just uninstalled the unlock and will reinstall it when I leave.
Sherifftruman is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 12, 2010, 02:07 PM   #9
amnichols10
macrumors regular
 
Join Date: May 2008
Location: California
Quote:
Originally Posted by Sherifftruman View Post
I have the issue and I did the iphonedelivery fix from the Redmondpie post a few days ago. It seems to kill the unlock as the carrier selector is gone from the options menu, but it does alow you to send MMS.

Rebooting brings the unlock back, with no MMS. I am staying on ATT and only ran Ultrasn0w because I will be travelling to Mexico in a month and want to use a local SIM there. I just uninstalled the unlock and will reinstall it when I leave.
Cool. Currently in Europe and am wondering when they will patch the glitch so all the features will work
amnichols10 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AirPlay not working on iPhone 4 4.3 OS stisdal iPhone 8 Mar 9, 2011 10:40 PM
Nike plus not working on iPhone 4? frostraven iPhone 9 Aug 18, 2010 02:09 PM
MMS not working on iPhone 4 bobright iPhone 8 Jul 31, 2010 10:00 PM
Facebook not working on iPhone 4 Jukes316 iPhone 87 Jul 14, 2010 12:11 AM
Apps & iPod not working on iPhone biblicalfury iPhone Tips, Help and Troubleshooting 1 Aug 18, 2008 12:53 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:32 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC