10.2.3 and Lexmark X73?

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by Billicus, Dec 27, 2002.

  1. Billicus macrumors 6502a

    Billicus

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Location:
    Charles City, Iowa
    #1
    I have a question for the lot of ya. I finally updated to jaguar yesterday, on account of the new lexmark x73 drivers for jaguar. On their website, it lists 10.2 - 10.2.2 for compatibility. Would I have issues if I updated to 10.2.3?
     
  2. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #2
    Probably not. I've noticed that my Lexmark Z42 is working quite well and my Epson SC900 is working again with 10.2.3. :)
     
  3. Billicus thread starter macrumors 6502a

    Billicus

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Location:
    Charles City, Iowa
  4. shadowchaser macrumors newbie

    Joined:
    May 8, 2003
    Location:
    Hollywood
    #4
    Problem Printing Envelope

    Printing an Envelope will not work in OS x.2 I have a lexmark Z42 and tried calling tech support on this matter only to talk for 20 minutes with a woman that could hardly speak English and wouldn't understand that I did not have a Start menu in the bottom left hand corner of my desktop.

    If anyone owns a Z42 and can tell me how to print an address on an envelope I would greatly appreciate it.
     
  5. mbustamante macrumors newbie

    Joined:
    Feb 9, 2003
    Location:
    Dublin, Ohio
    #5
    Absolutley not, I have the same printer and nothing has gone wrong.
     

Share This Page