10.2.8 Anti Diablo 2 LOD??

Discussion in 'Games' started by djinn, Oct 4, 2003.

  1. djinn macrumors 68000

    djinn

    Joined:
    Oct 4, 2003
    #1
    Has anyone installed the latest 10.2.8 patch and experienced any problems with Diablo 2 LOD?

    I found that after installing the update, if I play Diablo 2 LOD with OpenGL rendering using AGP Texture, everything is messed up in the game with graphics. However, when I play in software mode, everything is fine.

    Please let me know if anyone has a fix....

    djinn
    Ti Powerbook 1ghz
    ATI 9000 Mobility 64
    1gig Ram
    60 gig HDD
    Superdrive.
     
  2. Golem macrumors 6502

    Joined:
    Jun 2, 2003
    Location:
    Sydney,Australia
    #2
    No i am fine.

    Latest 10.2.8 Open GL , not sure about the AGP textures.G4 800 with a Geoforce 2, this is with 1.10s btw
     
  3. djinn thread starter macrumors 68000

    djinn

    Joined:
    Oct 4, 2003
    #3
    This is with 1.09d.. I know that 1.10 has OpenGL fixes. I might try 1.10B3 and see if its any different.
     
  4. alset macrumors 65816

    alset

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Location:
    East Bay, CA
    #4
    I didn't realize anyone else was still playing D2. A couple of us play online in multiplayer. If anyone is interested in joining just PM me.

    Dan
     
  5. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #5
    I had that problem with 10.2.6. I had to disable AGP texturing to make it work properly. I've got a Radeon 7500.
     
  6. Dreadnought macrumors 68020

    Dreadnought

    Joined:
    Jul 22, 2002
    Location:
    Almere, The Netherlands
    #6
    nope, no problem here!

    Both in 10.2.6 as in 10.2.8 (latest update!) no problems. I'm running V1.09 on a B&W.
     
  7. Macmaniac macrumors 68040

    Macmaniac

    #7
    No problems here, and I've had the 10.2.8 update for awhile now, I got it before it was pulled. I have a CRT iMac, and all things are good.
     

Share This Page