10.5.3 wont find my AppleTV

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by mooty, Jun 5, 2008.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Location:
    UK
    #1
    Just bought a new :apple:TV, and after huge head scratching still cannot see it as a device in iTunes on my 10.5.3 MBP. Running on a AEB wireless network.

    Prefs are set to search for :apple:TVs, but no luck.

    What is stranger is I just found that my GFs MacBook on 10.5.2 can happily see the :apple:TV on the same network with the same settings.

    Anyone got any advice? Anyone with similar experiences?
     
  2. macrumors 6502a

    Joined:
    May 15, 2007
    #2
    set your AEBS to a fixed channel. there are some issues / threads around the "automatic channel" settings for it.
    I changed it on mine and ever since everything works perfectly.
     
  3. macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2007
    #3
    Strange. I'm on 10.5.3 with the AEBS, no problems here. It just worked.


    I had some problems back in 10.5.2, restarting iTunes did the trick.
     
  4. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Location:
    UK
    #4
    Its been set to channel 6 the whole time I'm afraid. There's gotta be something about the MBP thats different (other than 10.5.3 Vs 10.5.2).

    Only time I saw it on the MBP was when I connected the MBP via ethernet to the :apple:TV
     
  5. macrumors 6502a

    Joined:
    May 15, 2007
    #5
    hm, I did not upgrade to 10.5.3 yet.
    I dont know what else could be the problem.
     
  6. macrumors regular

    Joined:
    Sep 19, 2007
    #6
    Is your network setup as DHCP, or fixed IPs?
     

Share This Page