2 out of 3 devices down.. devices not registered?

Discussion in 'iOS 6' started by se99jmk, Jun 11, 2012.

  1. macrumors member

    Jun 11, 2012
    Upgraded 3 devices, 3GS, 4S, iPad 3rd gen

    4S worked perfectly

    3GS and 3rd gen are saying the devices are not registered as part of developer program (they are)

    Presumably because Apple's registration servers are getting hit hard?
  2. macrumors 6502

    Nov 22, 2007
  3. macrumors regular

    Aug 1, 2008
    Yup, same here. My UDID is in my provisioning center. Don't know what the deal is. I'm hoping it gets resolved.
  4. macrumors member

    Jun 15, 2010
    Same here. In all the excitement...I forgot to register my replacement 4s with the developer portal before loading IOS 6. Says it can't activate due to not being registered. I have since registered the device...but no luck. I'm waiting for Xcode 4.5 developer preview to download and maybe that will allow it to provision?
  5. macrumors 6502a

    Mar 9, 2012
    No, even with organizer in 4.5Preview, it will tell you to activate it first. I've tried 5 reinstalls of ios6 beta 1 and no success. Every single time it is the same can't activate message. My other iPad 2's have no issue!
  6. TheYankees1903, Jun 11, 2012
    Last edited: Jun 11, 2012

    macrumors regular

    Jan 23, 2008
    Same here...

    Same here. Worked like a charm with my iPhone 4S (registered in the provisioning portal in November) but not for my iPad 3rd generation (registered a few hours ago). Maybe it takes some time to catch up?
  7. macrumors regular

    Aug 1, 2008
    Perhaps this is the problem. My iPad 3's UDID was registered a few hours ago and it won't activate either. It says the device is not part of the developer program. But I've been a developer for 2+ years. :/

    The frustrating thing is that the Apple Developer forums are down right now.
  8. macrumors member

    Jun 15, 2010
    has anyone downgraded to 5.1.1 from IOS 6? If so, did you use iTunes 10.6.3 or Xcode 4.5? Did Apple upgrade the baseband and have you tried making a call since you downgraded? It sounds like several people have done this and it worked. I think we should document EXACTLY what software and version was used to downgrade. Also what firmware did you successfully downgrade to?

  9. macrumors regular

    Aug 1, 2008
    BTW, when I open up Xcode's Organizer, right-click on the iPad in the left-hand list, and click "Add device to Provision Portal", enter my credentials, the progress bar indicates that it's fetching all the required bits from Apple's servers...nothing happens.

    It's just stuck at this:

    "This device is not activated.
    It must be activated before it can be used with Xcode."


    Do you mean for people who are stuck in the activation stage for iOS 6?
  10. macrumors member

    Jun 15, 2010

    Do you mean for people who are stuck in the activation stage for iOS 6?[/QUOTE]

    Exactly...thank you.
  11. macrumors 65816


    Sep 16, 2008
    Madrid - Spain
    I did it with my iPad 3 Wifi, put it into recovery mode, click restore and good to go with good old 5.1
  12. macrumors regular

    Aug 1, 2008
    Apple support says the iOS activation server is down. Yes, this is obvious, but just thought I'd let everyone know.

    So let's just hold our horses. :)
  13. macrumors 6502a


    Jun 7, 2012
    Salt Lake City, Utah

Share This Page