20 inch Display on Windows

Discussion in 'Macintosh Computers' started by iJon, Feb 24, 2003.

  1. macrumors 604

    iJon

    Joined:
    Feb 7, 2002
    #1
    Well I just hooked up my new 20inch Apple Display to my windows computer. I used apple's ADC to DVI adpater. Ran like a charm. Only complant is that the fonts look like crap, so much better in Mac OS X. Even with Clear type on it still looks bad. I decided to play battlefield on it. It played so well it was incredible, i saw no ghosting at all that made me want to go back to my crt. Just thought I would let you guys know if you were planning on getting one and putting it on your pc.

    iJon
     
  2. macrumors 6502a

    mattmack

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Location:
    San Francisco Area
    #2
    Re: 20 inch Display on Windows

    It's cool to know that Apple is puuting out a quality product:)
     
  3. TEG
    macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #3
    Do you by chance have the resolution at maximum. If not, that would be the problem with the display. But I've had similar problems with VPC before it was Carbonized. Good to hear that the display works.

    TEG
     
  4. thread starter macrumors 604

    iJon

    Joined:
    Feb 7, 2002
    #4
    1600x1200 with a 4x agp geforce4ti4400 128mb vram
     
  5. Guest

    caveman_uk

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    Hitchin, Herts, UK
    #5
    I was actually wondering if you could use the apple displays on PCs. I currently use an ibook mostly but play games on a PC and don't want two monitors when I get round to buying a desktop mac.
     
  6. macrumors regular

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Sydney
    #6
    The 20" has a resolution of 1680 x 1050 so there's probably some fudging there to get it to fit - just wondering, have you tried using one of those custom resolution apps, like powerstrip? the quality would probably be great if running at the display's native resolution :)
     
  7. macrumors 65816

    yzedf

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Location:
    Connecticut
    #7
    Yeah, pushing it over the native res will create havoc, regardless of which display you are using.

    If Apple sold displays that used the standard resolutions, I am sure more PC guys would buy them. Same idea as the Windows version of the iPod. PC horsepower with sweet Apple LCD would be the near perfect thing for me.
     
  8. macrumors 604

    iShater

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Location:
    Chicagoland
    #8
    The 20" is absolutely gourgous! At CompUSA yesterday it was funny watching people stand and stare as I played some WarCraft III at the store. That display looks soooooooooooooooooo goooooooooood.

    We need to add a *drool* smilie to this forum! :D
     
  9. thread starter macrumors 604

    iJon

    Joined:
    Feb 7, 2002
    #9
    no, i dont plan on putting some 3rd party stuff to get me 50 more pixels out of windows. i have kept my windows machine niec and clean, becasue of this my xp is as stable as os x. i was actually surprised how well it played bf. the game was just so bright and clear. it probably looked so good to me because my pc is usually hooked up to my 20 inch apple vision crt (what a POS). I soon plan on having just this 20 inch lcd, my apple keyboard, and this microsoft mouse on one kvm switch. only thing holding me back is that adc kvm switches cost about 300, which for that much ill just keep my crt around. the only thing i dont like is windows on it. When i boot up my pc and see the ugly bios start up it degrades my screen. then having ugly windows task bar down there makes it look like trash. if you get this screen, make sure you have a powermac with a nice apple startup and a beautiful os x to go on it so you will feel better about your screen.

    iJon
     

Share This Page