30" / Video Card Question

Discussion in 'Mac Accessories' started by markjones05, Oct 12, 2006.

  1. markjones05 macrumors 6502a

    markjones05

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Location:
    Brooklyn, NY
    #1
    Can you connect a 30" acd to a Powermac G4 with an nvidia GeForce4 Ti 4600?
     
  2. Josias macrumors 68000

    Josias

    Joined:
    Mar 10, 2006
  3. Chundles macrumors G4

    Chundles

    Joined:
    Jul 4, 2005
    #3
    No, the 30" ACD requires a video card with a dual-link DVI output. This limits it's use with PowerBooks to:

    Both the 15" and 17" final revisions
    The 17" and the 15" (with optional upgraded video card) in the revision before that.

    So yours won't work.
     
  4. markjones05 thread starter macrumors 6502a

    markjones05

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Location:
    Brooklyn, NY
    #4
    what about one of the new 23 acd's? I know it was capable of using the previous design of the 23"
     
  5. The General macrumors 601

    Joined:
    Jul 7, 2006
  6. orangezorki macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 30, 2006
    #6
    Only the 30" displays currently need a dual-link DVI port - so all the 23" and 24" options should be fine with pretty much any DVI graphics card made in the past few years.

    David

    P.S. Wasn't it very forward looking for the DVI standard to include single and dual-link, as it's been around a while?
     
  7. Spanky Deluxe macrumors 601

    Spanky Deluxe

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    London, UK
    #7
    People have flashed PC 6800GTs that are dual link for use in a G4, that could support a 30" ACD if you're willing to spend a little more and do a bit of geekery. :)
     

Share This Page