3GS 4.2.1 w/ 6.15 BB - No Service?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by kickskid21, Jan 20, 2011.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 21, 2010
    #1
    I recently bought a used 3GS that had the 4.1 firmware and 6.15 BB on it. Without thinking, I upgraded to 4.2.1 without saving the SHSH. Now I'm on 4.2.1 with the 6.15 BB and I have the tethered jailbreak and ultrasn0w 1.2 installed. However, I get "No Service" when I enter my T-Mobile SIM card. I've tried everything from Airplane mode to Resetting Network Settings. Can anybody please help me?
     
  2. macrumors 68040

    PsstGreek

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Location:
    Tampa Bay
    #2
    Also make sure you have 3G off.
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 21, 2010
    #3
    It's off and still not working. Anybody else?
     
  4. macrumors 68040

    PsstGreek

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Location:
    Tampa Bay
    #4
    Uninstall/reinstall ultrasn0w. Make sure the baseband is actually 6.15
     
  5. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 21, 2010
    #5
    Yeah, it is 6.15. I just uninstalled and reinstalled it but that didnt work either.
     
  6. macrumors 68030

    Crystal-RX

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Location:
    Seattle, WA USA
    #6
    With the T-Mobile SIM card in it, go to "Setting", "General", "Reset" then hit "Reset Network settings".

    Good luck!
     
  7. macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #7
    You wouldn't have been able to save the shsh retroactively anyway.

    As far as ultrasn0w try reinstalling ultrasn0w several times, try rebooting several times, try reseating the sim card several times. I've had to do this and it's always worked for me. I've never tried reset network settings so I can't say yay or nay on that method.
     
  8. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 21, 2010
    #8
    Ok, I'll try it. How do I use the "one click" boot in redsn0w? I'm not really understanding the instructions on the Dev team site.
     
  9. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 23, 2011
    #9
    +1

    And/Except:

    1. I am using a 3g.

    2. I don't have ultrasn0w because I don't know what it is AND Cydia is not working. (I'm on a mac and I did my unlock with Pwnage)

    3. I did the Network settings reset... and spent the following 2 hours learning about how to get out of Recovery /1015 error mode... no mean feat when you're on 6.15/4.2.1 unlocked and jailbroken. The way I finally got back was to create a new custom restore and make sure not to say yes to the 6.15 - after that it was working again. Not the sim card/phone, just everything else.

    So I have this pretty phone with all these goodies (Cydia didn't work after the first jailbreak either - starts for a moment, then just shuts down) and a nice new T-mobile card that works just fine in my 2g. Kinda all dressed up and no place to go.

    Help. Please.
     
  10. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 21, 2010
    #10
    I still haven't got it working...
     
  11. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 23, 2011
    #11
    Nor I.

    But I have managed to get it stuck in recovery, stuck in a reboot loop, re-broken with Redsn0w, then pwnage... Cydia NEVER happens...

    Basically it looks like I've got an iPod Touch.
     
  12. macrumors newbie

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Location:
    home
    #12
    421 615 noservice

    same prob here-
    4.2.1
    6.15
    3GS

    no service =(
    i reinstalled and removed a thousand times, and still no service (T mob card)

    nobody?
     
  13. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 8, 2011
    #13
    i got your problem

    i had mine new off ebay it was locked to 02 so i had it unlocked. wen unlocked it went from 5.0 to 4.2.1 and wen i snyced it to i tunes it wanted to up date it. so i did. after that it went back to the same. i have tried to unlock it again at the shop and the gezzer said it has but wen i put all types of sims in it still says no service. but the carrier says vodafone uk 8.0. wot that mean
    please help as it is my lil boys present thanks
     

Share This Page