6970 in 2010 Mac Pro

Discussion in 'Mac Pro' started by applegeek897, Aug 25, 2011.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Aug 23, 2011
    #1
    I have seen people put pc 6870's in there mac pro's without flashing because of Lion. Becuase of the iMac's having 6970m's, can you put a 6970 in a mac pro.
     
  2. macrumors 6502

    Joined:
    Dec 7, 2010
    #2
    Simple answer: No

    You probably will be able to in the future after (or before depending on driver support) the new Mac Pros come out.
     
  3. macrumors 68040

    Pressure

    Joined:
    May 30, 2006
    Location:
    Denmark
    #3
    Besides the Radeon HD 6970 Mobility is based on the Radeon HD 6870 chip ;)
     
  4. macrumors 601

    derbothaus

    Joined:
    Jul 17, 2010
  5. macrumors member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    #5
    which latest desktop GPU on the mid-2010 model can have? could i still use nvidia GTX cards?
     
  6. macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 2, 2007
    #6
    geforce gtx580 or gtx480 with macefi from macvidcards(much less problematic)
     

Share This Page