8 CPUs!

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by Allotriophagy, Mar 7, 2007.

  1. Fearless Leader macrumors 68020

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Location:
    Hoosiertown
    #2
    no I own seven. Id get that puppy, but I already seven.
     
  2. Allotriophagy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 5, 2006
    #3
    It is just to host my digital life archive; it might be overkill. Maybe I should stick to trying to find a Cobalt Qube.
     
  3. Mr. MacBook macrumors 6502

    Joined:
    Feb 28, 2007
  4. tyr2 macrumors 6502a

    tyr2

    Joined:
    May 6, 2006
    Location:
    Leeds, UK
    #5
    You might want to check how much power it draws to check you can accommodate it. Plus it'll cost a fortune in electricity.
     
  5. Allotriophagy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 5, 2006
    #6
    I would probably only use one of the three redundant PSUs. Mwahaha.

    But yes, it is clearly too much for my needs. Which is a shame, since I would like to be able to answer the question "What are you doing on your computer?" with "I am uploading stuff to my OCTOCORE SERVER."
     
  6. Fearless Leader macrumors 68020

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Location:
    Hoosiertown
    #7
    ohh the power, here in the US I pay .09$USD per kilowatt hour and that thing looks like it could easily pull that, so 2.16 a day, 64.80 a month, and 777.80 per year.
     

Share This Page