Activity Monitor not initializing

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by srexy, Dec 28, 2006.

  1. srexy macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 19, 2006
    #1
    Having read with some interest about the activity monitor, I eagerly browsed into my apps\utilities folder and tried to fire it up. Not sure what I'm missing but it looks as if it's initializing and then just goes away.

    I tried the fairly useless macrumors search and then google but didn't get any hits for my particular problem. The one thing I'm wondering about is a widget that I downloaded to monitor core temps - could it be interfering with the activity monitor?

    Any help would be greatly appreciated.
     
  2. emptyCup macrumors 65816

    emptyCup

    Joined:
    Jan 5, 2005
    #2
    Turn off the widget, restart and see what happens. If you like monitor widgets, the one to have is iStat Pro.
     
  3. srexy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 19, 2006
    #3
    Done but still no joy - any other ideas?
     
  4. srexy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 19, 2006
    #4
    Not sure what I discovered here but I ctrl clicked the app and then looked through the package contents I then double clicked on the application monitor icon located in the mac os-x folder and got the following message in Terminal:


    EDIT: Irritatingly - once again I have figured it out. I repaired permissions and it's working fine now. Can someone explain how the permissions get buggered up in the 1st place?
     

Share This Page