ADC + Cinema 23" = PC compatibility?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by carbonmotion, Apr 23, 2004.

  1. carbonmotion macrumors 6502a

    carbonmotion

    Joined:
    Jan 28, 2004
    Location:
    San Francisco, CA
    #1
    Hi,

    I want to buy a 23 inch display for both my powerbook and mainly my Radeon 9700 equipped Athlon XP tower. Would ADC + Cinema 23" work with a PC tower unit? Thanks.
     
  2. jackieonasses macrumors 6502a

    jackieonasses

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Location:
    the great OKLAHOMA....
    #2
    now i am not the smartest guy in the world..but i thought that ADC was apple only. do you have an ADC connector on the card?
     
  3. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #3
    You can buy a DVI->ADC adaptor (basically it needs to inject power for the display) and it should be fine.
     
  4. jackieonasses macrumors 6502a

    jackieonasses

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Location:
    the great OKLAHOMA....
    #4
    but i have also heard that since you can only change the brightness on the actual screen and you do all of the sizing in the mac software, that it might show up weird...doesn't hurt in trying though.
     
  5. krimson macrumors 65816

    krimson

    Joined:
    Oct 29, 2003
    Location:
    Democratic People's Republic of Kalifornia
    #5
    my friend has one on his Area 51, he just can't adjust the bright/contrast i think.. but yes, it is possible and not to difficult.
     
  6. mgargan1 macrumors 65816

    mgargan1

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Location:
    Reston, VA
    #6
    they have a 23"er hooked up to a pc at compusa that has FarCry playing on it, I must say, that game looks stunning!!
     

Share This Page