Add Modem Init Strings?

Discussion in 'macOS' started by Skid, Nov 1, 2005.

  1. Skid macrumors newbie

    Joined:
    Oct 30, 2005
    #1
    Hi,

    Where's the option under Tiger to add some modem init strings please? I've searched the forums and googled, but can't find out where to add them.

    Thanks!
     
  2. Skid thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 30, 2005
  3. dubbz macrumors 68020

    dubbz

    Joined:
    Sep 3, 2003
    Location:
    Alta, Norway
    #3
    Any particular reason why you want to do that?

    As for you questions, I'm not sure, as I've never had the need to... all the modem scripts can be found in /Library/Modem Scripts. Editing the script for you modem should allow you use whatever strings you want.

    Maybe there's an easier way, but I honestly don't know.
     
  4. Ti_Poussin macrumors regular

    Ti_Poussin

    Joined:
    May 6, 2005
    #4
    You have to make a terminal script, there's a good example here:
    http://www.morris.umn.edu/cs/guides/dialup/macosx.html

    I make one for connecting to my university base upon this one. If it doesn't work you may want to "use terminal command line" option in the network preference, option button. You can manually tape the string require.
     
  5. Skid thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 30, 2005
    #5

Share This Page