Add processor to G5

Discussion in 'Macintosh Computers' started by shuggy1974, Jun 11, 2004.

  1. shuggy1974 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 11, 2004
    #1
    Hello everyone ...

    I baught a G5 (1.8 single processor) last year and I would now like to try and add a processor. Is this possible ? I've looked at the mother board and there is a slot for another processor. Should have gone for the dual in the first place !

    Thanks

    Hugh
     
  2. Mord macrumors G4

    Mord

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Location:
    UK
    #2
    no it's not theres a space for it but there is no socket

    even if there was a g5 direct from apple as a service part costs oddles of money

    powerlogix or sonnet may make one in the future where both cpu's fit on the same socket but i'm not betting any testicals on it

    also welome to the dyslexic population of mac rumours!!!!
     
  3. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #3
    A resounding...yes!
     
  4. shuggy1974 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 11, 2004
    #4
    Damn ! :( I'll have to settle with what I have ... maybe just get some more RAM. Thanks for the replies .
     

Share This Page