adding memory to MBA 2013?

Discussion in 'MacBook Air' started by vivithemage, Mar 28, 2013.

  1. macrumors 6502a

    vivithemage

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Location:
    Minneapolis
    #1
    Is it possible to add memory? 4GB isn't cutting it, its paging hard, all day...and I only have a few apps open!
     
  2. macrumors 604

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Location:
    West Suburban Boston Ma
    #2
    memory on the 2013 mba is soldered in place; no way to upgrade the RAM.
     
  3. macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Location:
    St. Louis, MO
    #3
    Reason to max the RAM and processor.

    I had some dolt Apple Store employee tell me that 4GB was more than enough and you'd never need more.
     
  4. macrumors 6502

    ka-spot

    Joined:
    May 23, 2012
    #4
    4 GB is just enough.... to realize that you need 8 GB and to buy the next model :apple: but I still love :apple:
     
  5. thread starter macrumors 6502a

    vivithemage

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Location:
    Minneapolis
    #5
    guess i'll just suck it up and stop using all of my memory, haha.
     
  6. Guest

    eric/

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Location:
    Ohio, United States
    #6
    That's interesting. What programs are you running that are tying up all of your memory?
     
  7. macrumors regular

    Joined:
    Feb 27, 2013
    Location:
    Northern Virginia
    #7
    What do you have open? Because for a typical user 4GB should be enough. I run a VM on mine and I am good on 8.

    My HD just died on my 2010 and I'm looking to an air with 128gb and 4gb RAM.
     
  8. Guest

    eric/

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Location:
    Ohio, United States
    #8
    I run VM on mine with 4gb, iTunes open, Safari, Excel, etc... No probs
     
  9. macrumors 68000

    Joined:
    Jul 3, 2009
    #9
    No. Should be fine with 4. Check for unneeded running processes.
     

Share This Page