adium help

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by afornander, Nov 20, 2006.

  1. afornander macrumors 6502

    Joined:
    Apr 5, 2006
    #1
    im trying to switch to adium for my im, i use yahoo, and a bunch of my contacts are from msn but they arent showing up! i used yahoo for my msn contacts because i hated all the problems i had when i was using amsn! is their any way to get my msn contacts to show up?:(
     
  2. afornander thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 5, 2006
  3. afornander thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 5, 2006
  4. Fiveos22 macrumors 65816

    Fiveos22

    Joined:
    Nov 20, 2003
    #4
    I use Adium but I don't have any contacts who are on msn accounts (Its interesting to see that geographic areas correlate to predominantly ICQ or AIM or MSN or Yahoo! Messenger usage) however, I do have a MSN account and it logs in reliably every time I fire up Adium. Perhaps you should check out the Adium Help Files to see if this is a known issue.

    Good luck.
     
  5. Catfish_Man macrumors 68030

    Catfish_Man

    Joined:
    Sep 13, 2001
    Location:
    Portland, OR
    #5
    The Yahoo<->MSN bridge is very new, and not supported in Adium yet.
     

Share This Page