Adium problem

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by queshy, Mar 24, 2007.

  1. queshy macrumors 68040

    queshy

    Joined:
    Apr 2, 2005
    #1
    Hello,
    Whenever I use Adium, sometimes I send a message then it says "This message could not be sent...connection error". This never happens when I use MSN for mac. Any ideas? thanks
     
  2. epochblue macrumors 68000

    epochblue

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Location:
    Nashville, TN
    #2
    Well, for starters, the Adium developers have to reverse-engineer the MSN protocol to make their stuff work at all. Since MS probably wants to keep that on lockdown, MS probably changes the protocol every now and then, causing the Adium developers to be constantly playing a kind of catch-up game. That may not be the reason, but it's a possibility.

    Also, if you're consistently having a problem and can reproduce that problem at will, please submit a bug to the Adium project (http://www.adiumx.com/) so they can fix the issue.
     
  3. queshy thread starter macrumors 68040

    queshy

    Joined:
    Apr 2, 2005
    #3
    Cool, thanks! I;'ll do just that next t ime it happens. I really like the GUI of adium better, and the duck rocks!
     
  4. Xavier macrumors 68020

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Location:
    Columbus
    #4
    Never had a problem with MSN on Adium. Only ISQ sometimes doesn't want to log in.

    What version are you running out? I had some problems before I upgraded to 1.0.

    Maybe Xblaze could be causing some problems (if you have it)?
     

Share This Page