Adobe Contribute CS4 crashes on launch: "No Document Types have been found"

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by atlanticza, Jul 31, 2012.

  1. macrumors 6502a

    atlanticza

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    Cape Town
    #1
    Since installing ML OSX, Contribute will not launch (and I'm not sure if the two are related). I uninstalled Contribute completely using the app's uninstaller and reinstalled. Still no joy; instead I get the same message below. I've googled the issue, tried all the fixes without success. Any magicians here?
     

    Attached Files:

  2. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2012
    #2
    No Document Types have been found

    No coincidence. I have the same problem.
     
  3. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2012
    #3
    Contribute and os x 10.8

    I'm getting the same issue with after trying to do a fresh install of Contribute cs4 on os x 10.8.

    Has anyone seen a work around? Thanks
     
  4. firedept, Aug 1, 2012
    Last edited: Aug 1, 2012

    macrumors demi-god

    firedept

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Location:
    Somewhere!
  5. macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2007
    #5
  6. macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2007
  7. thread starter macrumors 6502a

    atlanticza

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    Cape Town
    #7
  8. macrumors 65816

    topgunn

    Joined:
    Nov 5, 2004
    Location:
    Texas
    #8
    Did anyone find a solution or work-around for this?
     
  9. macrumors member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Location:
    Blackwell, OK
    #9
    Adobe posted fix?

    Maybe I just read this thread incorrectly, but on page 2 (of the adobe forums link posted by firedept) there is a link to an Adobe fix to what I think is the problem. It's here: http://helpx.adobe.com/contribute/kb/contribute-crashes-launch-cs5.html. Says it is for CS5, but looks as though folks said it also works for CS4.

    Hope this helps.
     
  10. thread starter macrumors 6502a

    atlanticza

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    Cape Town
    #10
    Thanks for your suggestion. But alas, still no fix.
     
  11. thread starter macrumors 6502a

    atlanticza

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    Cape Town
  12. macrumors 6502

    Joined:
    Jun 8, 2009
  13. thread starter macrumors 6502a

    atlanticza

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    Cape Town
    #13
    Not that I'm aware of.
     
  14. macrumors 6502

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #14
    ok, I gave up and got the user to buy CS6.5 instead.
     

Share This Page