ADSL Troubleshooting

Discussion in 'General Mac Discussion' started by jrober, Oct 24, 2004.

  1. jrober macrumors regular

    jrober

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Location:
    Heathfield, UK
    #1
    Folks,

    My broadband at home is not behaving properly. Intermittently you get the green connection light on - AOK then you get it flashing to show no connection.

    Whe have checked the lines in the house and the microfilters. Is there a good adsl troubleshooting site or can you advise what to check.
    FYI It is a 512k connection USB broadband modem connected via BT to Pipex in the UK.

    John
     
  2. Wes macrumors 68020

    Wes

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Location:
    London
    #2
    I think it would be best to contact your ISP and ask them if your DSL is 100% go and your local exchange is up and running too.
     
  3. Gee macrumors 65816

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Location:
    London, UK
    #3
    I'd call pipex and see what they have to say. It may be your modem playing up, or it might be something at their end. There's a pretty good site about broadband in the UK here that you could check - they have a bulletin board and might be able to help.
     
  4. russed macrumors 68000

    russed

    Joined:
    Jan 16, 2004
    Location:
    London, England
    #4
    i have pipex and i have been using it for about a month now and i have found it to be very good apart from today when i have had periods when i havent been able to connect to sites but only for like 10 mins. have you tried all the usual dissconnecting the modem restarting etc?
     

Share This Page