Advert Links

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by UberMac, Jan 19, 2006.

  1. UberMac macrumors 6502

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Location:
    England
    #1
    I think this might be a problem with my Safari rather than the site but when I click on some of the links on the forums at the moment (next page, edit post etc) I get taken to the website of the advert displayed at the top of the site. It's very annoying to say the least, I think perhaps I will try looking at the site from my other PC to see if it still does the same thing. Just wondering if anyone else has found the same problem...:eek:
     
  2. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #2
    It obviously shouldn't be doing this. I just tested a lot of the links and it seems to work normally for me. If there is one in particular that does this repeatedly, post the link to that page and let me know.

    arn
     
  3. munkle macrumors 68030

    munkle

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Location:
    On a jet plane
    #3
    Seems to be working normally for me as well (Tiger/Safari - latest updates).
     
  4. UberMac thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Location:
    England
    #4
    Oh the irony, since posting about the problem I haven't experienced it again :eek: But out of interest I was on this page.

    Thanks for looking into it arn - nice you put in the effort and time to look into all these things!
     

Share This Page