after converting to iPod format. movies have no sound!

Discussion in 'iPod' started by wmmk, Jun 23, 2006.

  1. wmmk macrumors 68020

    wmmk

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    The Library.
    #1
    As the title says. In iTunes, I cllicked on convert selection for iPod and the end result was all of my movies without sound. WTF:confused: :mad:
    I guess I'll just use another app for the other videos, but on some, I deleted originals, wanting to conserve HDD space. How can I return sound to them? Aw geez!:mad:
     
  2. thejakill macrumors 6502

    thejakill

    Joined:
    Sep 8, 2005
    #2
    the same thing happened to me on my new macbook. when i transfered my videos over from my powermac, they played fine but had no sound.

    i used handbrake and podner to transfer them.

    does anyone know if this is caused by some problem with quicktime?
     
  3. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #4

    Hmm i had that problem when using isquint. However, it only happened when my ipod was in my pocket for a long time so the heat may have affected it. It plays movies with sound now and I didn't change anything. I have no idea what would cause it other than being too hot possibly
     
  4. Sharewaredemon macrumors 68000

    Sharewaredemon

    Joined:
    May 31, 2004
    Location:
    Cape Breton Island
    #5
    Listen to this man.

    :)
     
  5. thejakill macrumors 6502

    thejakill

    Joined:
    Sep 8, 2005
    #6
    i solved my "no sound" problem by udpating to quicktime 7.1.1

    now the videos work fine
     
  6. wmmk thread starter macrumors 68020

    wmmk

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    The Library.
    #7
    thanks! iSquint rocks! even works for .rm and .wmv files! as i type, im watching rush live in rio. neal pert is an amazing amazing drummer!
     

Share This Page