Ah! I lost the settings I used on these pictures in CS2!

Discussion in 'Digital Photography' started by BurtonCCC, Oct 29, 2006.

  1. BurtonCCC macrumors 65816

    BurtonCCC

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    Wheaton/Normal, IL
    #1
    I didn't take either of these pictures (I did extensive work on both of them though), but I was trying out my new Alien Skin Exposure plug-in and I needed to do some quick tests. As soon as I open the plug-in, these settings went right onto these pictures and I LOVE them, but now I can't recreate them. I'm a real Photoshop newbie, so can any more experienced users tell me what it looks like the settings are?

    [​IMG]
    [​IMG]

    If it helps, the first picture was originally color and the second one was black and white (obviously). I believe on one of them, I had to convert it from B&W to RGB or from RGB to B&W to use the filter, I just don't remember. Thanks.

    Daniel.
     
  2. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #2
    Your links are dead. They're returning 403 (forbidden) errors.
     
  3. BurtonCCC thread starter macrumors 65816

    BurtonCCC

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    Wheaton/Normal, IL
    #3
    Hmm. I'll just link you to the blog entry.

    If you still can't see the pictures, use Firefox. I know Blogger has had some troubles with Safari.

    Dan.
     
  4. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #4
    Now that I've looked at the blog, they're showing up in the thread :)
     
  5. BurtonCCC thread starter macrumors 65816

    BurtonCCC

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    Wheaton/Normal, IL
    #5
    Haha, figures!

    I'm going to be so pissed if I can't get that effect back... I love the way they look. I'm reinstalling the plug-in now to see if it will revert to some default setting or something...

    God knows I'll make sure to save it next time if I get it back.

    Dan.
     
  6. BurtonCCC thread starter macrumors 65816

    BurtonCCC

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    Wheaton/Normal, IL
    #6
    Found it. "Special - Cross Process Agfa Optima." Whew.

    Dan.
     
  7. Mike Teezie macrumors 68020

    Mike Teezie

    Joined:
    Nov 20, 2002
    #7
    [​IMG]

    I really like that cross process, I'd like to try it on some of my studio shots.
     

Share This Page