Airport and Battery no longer show, CPU and Ram running at max

Discussion in 'Mac OS X 10.3 (Panther) Discussion' started by Honortgoat, Mar 13, 2005.

  1. Honortgoat macrumors newbie

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    Sierra Foothills, California
    #1
    I just purchased a new 15" 1.5 Ghz combo drive PB on Friday and all was running relatively smoothly (besides a dead pixel) until a few minutes ago. The PB now indicates that I do not have a battery nor a airport card installed. The CPU is constantly maxed with the only open application being the Activity Monitor. 526 MB of ram also near full usage.

    Just prior to this happening, I installed Content Barrier and restarted as prompted. After restarting and before noticing a problem I tried to pair my BT mouse using the setup assistant. After that I received a deluge (100s?) of processes named "blued." The processes stopped showing up in as active once I turned off my already pair BT keyboard.

    Currently, the active processes are: pmTool; Activity Monitor; cupsd; crashedreporterd; WindowServer; notifyd; syslogd; mach_init; and kernel_task. These processes only add up to <25% of CPU usage with the Kernel task seeming to be running highest at 10-14%. The system is using 70-80% of the CPU. The airport and battery no longer showup and now that I've turned off the bluetooth, it will no let me turn it back on.

    Any thoughts?

    Edit:
    My PB also no longer recognizes the combo drive.
     
  2. dsharits macrumors 68000

    dsharits

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Location:
    The People's Republic of America
    #2
    Call Apple. You should not have anything like his happening, especially not this early.
     

Share This Page