airport card installed but wont show webpages

Discussion in 'PowerPC Macs' started by sick70malibu, Sep 25, 2010.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Sep 17, 2010
    #1
    So I just got my airport card and it picks up the signal but when I try to pull up camino or safari it just says I'm not connected....what should I do now?
     
  2. Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    What exact AirPort card model did you get and what Mac OS X version do you run on your iBook?

    Have you taken a look at System Preferences > Network and seen what it says there under AirPort? Have you setup a Location or is it set to Automatic?
    What does Network Diagnostics say?
    What kind of wireless network do you have (WEP, WPA, WPA2) and what router model do you use?


     
  3. macrumors 6502a

    VanneDC

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Location:
    Dubai, UAE
    #3
    more info required? type of machine? OS? version of OS? card?

    etc...
     
  4. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 17, 2010
    #4
    It turns out I put the wrong password in at work, but at home it says I keep putting in the wrong password. I know the password and it is correct as it works on our HP desktop, my Droid, and all 4 Iphones in the house.

    The comp is an Ibook G3 800mhz, running OSX 10.4.11, but im not sure which model card it is. I know its the regular Airport card though. Ill check when I get home.
     
  5. macrumors 68040

    MacHamster68

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #5
  6. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 17, 2010
    #6
    Thanks for the link I found the 3.3 update for Airport, and this is what
    I got

    [​IMG]

    now im back to square one I guess. I just dont get it, the WPA network at works but at home it just wont :(
     
  7. Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #7
    What does it say under System Profiler > Network > AirPort? Maybe make a screenshot too.
     
  8. macrumors 68040

    MacHamster68

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #8
    just try to setup the router for wireless B and G and setup a WEP
     
  9. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 17, 2010
    #9
    This is a screenshot of System Profiler/Network/Airport. Right now I am at work and the WPA system works just fine on my Ibook. But at home I dont know whats up :confused:




    [​IMG]
     
  10. macrumors 68040

    MacHamster68

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #10
    its your home router
    if it works at work then there is absolutely nothing wrong with your airport card the culprit is your router at home
    and needs to be setup proper
    the www is full of info about that problem , so you need to look for your router and airport card in google you might with luck find the solution how to setup the router
     

Share This Page