Airport Express

Discussion in 'Macintosh Computers' started by Trainlogan, Aug 27, 2004.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2004
    #1
    Im trying to hook up an xbox to an airport express. I want to use the port on the back of the airport express to connect to the xbox. Ive searched through apples support site and it says the station works in client mode. I have the station setup in client mode but i still can't get the xbox to pull an ip address from the server. The network is setup with a netgear wireless router and then the Airport Express connecting to that network. Any ideas?
     
  2. emw
    macrumors G4

    emw

    Joined:
    Aug 2, 2004
    #2
    This thread has a discussion on how to do this.

    Essentially, you need a crossover cable and you should be good to go.
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2004
    #3
    Why a cross over cable, should it work like a switch?
     
  4. macrumors 6502a

    technocoy

    Joined:
    Sep 4, 2002
    Location:
    Raleigh, NC
    #4
    if i'm not mistaken...

    as i am planning on doing this as well, it only works when your base station is an apple airport or airport extreme.
     
  5. emw
    macrumors G4

    emw

    Joined:
    Aug 2, 2004
    #5
    The thread above discusses both of these issues in some detail, although apparently some confusion as to if you needed the crossover cable or not - may work both ways.

    It worked with a Linksys router at least, other threads have talked about other routers. Try doing a search to see if there is anything on Airport Express and Netgear.

    Good luck!

    :)
     

Share This Page