airport won't work after update

Discussion in 'macOS' started by shiunn, Mar 15, 2007.

  1. shiunn macrumors 6502

    Joined:
    Dec 18, 2006
    #1
    pls help!!

    i updated from 10.4.8 to 10.4.9, together with AirPort Extreme Update 2007-002, WWAN Support Update , and quicktime, and iphoto, yesterday. everything was fine. until i put it to sleep this morning, and now, even after restarting, airport won't connect to my wireless network!

    any idea why? any solutions please..
    another point of note is that before AirPort Extreme Update 2007-001, i had this similar problem. everything is sorted after that update. then, downhill after this recent upgrade.
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
  3. nazmac21 macrumors 6502a

    nazmac21

    Joined:
    Feb 25, 2007
    Location:
    Digital World
    #3
    Also repair permissions from OS X DVD (reboot, hold c and click Disc Utility). Also try change the network in Airport and see if that helps.
     
  4. shiunn thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 18, 2006
    #4
    the applecare guy recommended that i install 10.4.8 from the dvd, pretty much ignored the fact that 002 might cause the trouble. anyway, did that, but CAN'T find 001! devastated.
    proceeded to install 002 and didn't solve anything. so now, stuck with 10.4.8 and 002. should i still try the PRAM reset?
     
  5. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
  6. frankm007 macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2006

Share This Page