Album art doesn't show on Classic?!

Discussion in 'iPod' started by JDN, Sep 18, 2007.

  1. JDN
    macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    Lund Sweden {London England}
    #1
    So i got a shiny new 160Gb Classic and some UE super fi 5 pro's and thought i'd re-rip my music to lossless (AIFF). However, when i sync'd my classic this morning no album art shows up at all, anywhere.

    I don't get it. Is anyone else having this problem? Is it a classic issue or an issue ripping AIFF?
     
  2. macrumors 68000

    Bern

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Location:
    Australia
    #2
    Not sure if yours is the same problem I initially had, but I did something like that too and I had to spend three days manually adding all the album art again.
     
  3. JDN
    thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    Lund Sweden {London England}
    #3
    But shouldn't iTunes get the album art when you rip the CD?

    Guess i can get iTunes store thing to get it all for me, but i shouldn't have too. LAME.
     
  4. macrumors 68020

    techlover828

    Joined:
    Jun 28, 2007
    #4
    yay, it doesn't find the album art, I spent a long time manually adding album art to my songs.
     
  5. JDN
    thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    Lund Sweden {London England}
  6. macrumors 6502

    Joined:
    Jun 4, 2005
    #6
    No, it doesn't.

    At least it has never done it for me, no matter what format you decide to encode the music with.
     

Share This Page