Already having vista installed before 1.2

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by captainbeefheat, Mar 29, 2007.

  1. captainbeefheat macrumors regular

    Joined:
    Jan 21, 2006
    Location:
    UK
    #1
    Ok just a double check really but seeing how I installed Vista before it was officially supproted installing this update and using the new driver disk isn't going to do anything funny?
     
  2. ghall macrumors 68040

    ghall

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Location:
    Rhode Island
    #2
    I don't know for sure, but I wouldn't think anything would happen.
     
  3. rumbletum macrumors regular

    Joined:
    Apr 2, 2005
    Location:
    Wolverhampton, UK
    #3
    I installed Vista before this update, and the only effect 1.2 has had is making things work a bit better (eg I now have sound, which I didn't before)
     
  4. sixth macrumors 6502

    Joined:
    Aug 16, 2006
    #4
    i still have freaking 4 unknown devices..

    UM Bus Enumerator
    Device on Apple Bluetooth (dont understand that one since it is installed)
    IR Device (which is installed but another one is stiill showing up as unknown)
    and another device on apple bluetooth.(again...apple bluetooth IS INSTALLED SUCCESSFULLY)

    cant catch a break with this machine...running a C2D MBP.
     
  5. jamesmcd macrumors 6502a

    jamesmcd

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Location:
    Wellington, New Zealand
    #5
    You had no sound on Vista? You just had to re-install the SigmaTel Driver manually.
     
  6. rumbletum macrumors regular

    Joined:
    Apr 2, 2005
    Location:
    Wolverhampton, UK
    #6
    Id tried that, and still couldnt get any audio
     
  7. reflex macrumors 6502a

    Joined:
    May 19, 2002
    #7
    Not helping much, but I don't have any unknown devices left after this update, also on a MBP.

    Maybe those devices are just actual BT devices you have around?
     

Share This Page