Am I the only one having Safari trouble w/ Ebay??

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Cecret, Mar 16, 2003.

  1. Cecret macrumors member

    Joined:
    Mar 1, 2003
    #1
    Every time I get a little way into a search (a few pages) the site will stop loading, and I'll have to start over.

    Anyone else notice this?
     
  2. voyagerd macrumors 65816

    voyagerd

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Location:
    Rancho Cordova, CA
  3. Coca-Cola macrumors 6502

    Joined:
    Dec 10, 2002
    Location:
    WA
    #3
    No problem here with searching. However, I have some problems with trying to load pictures up for a sale.
     
  4. mmoin macrumors regular

    Joined:
    Jun 15, 2001
    #4
    I've got the same problem with loading up pictures- I have to use IE when posting items for sale.
     
  5. Foxer macrumors 65816

    Foxer

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Location:
    Washington, DC
    #5
    Me, too. Can't upload pictures. Between v65 update and the recent java update, I thought the problem would be solved, but no. Still dragging out the old IE. Otherwise, I love Safari - I really hope they fix this bug ASAP.
     
  6. gotohamish macrumors 65816

    gotohamish

    Joined:
    Jul 15, 2001
    Location:
    BKLN
    #6
    Yeah, we're all very impressed - but remember that most of us don't have the pre-release builds.

    I have trouble listing items on ebay with safari - it's the only time I use IE.
     
  7. Eckslusive macrumors 6502

    Joined:
    Dec 12, 2002
    #7
    ebay....i'm so addicted....and the only browser I would use with it is...SAFARI :):D:)
    but yea...i bought and sold some much stuff there...just sucks that they charge a final price fee...
     

Share This Page