And the "Page Most Screwed Up By Safari" award goes to....

Discussion in 'Community' started by medea, Jan 17, 2003.

  1. medea macrumors 68030

    medea

    Joined:
    Aug 4, 2002
    Location:
    Madison, Wi
    #1
    So far I'd say it's www.sharp-usa.com not a damn thing on that site appears right. What sites have you guys had the biggest issues with?

    Oh and if you visit any of the sites that will (hopefully) be listed here remember to use your Bug Reporter.
     
  2. krossfyter macrumors 601

    krossfyter

    Joined:
    Jan 13, 2002
    Location:
    secret city
    #3
    what you talking bout willis?



    works for me too.
     
  3. Nipsy macrumors 65816

    Nipsy

    Joined:
    Jan 19, 2002
    #4
    I almost missed a booking on travelocity this morning.

    Moz wouldn't work, so I tried Safari and noticed 2 of the 4 seats I'd been looking at were gone. Then Safari failed, it failed to fully render a page, and then timed out, and then back/refresh killed my reservation.

    IE finally did it, so now I need to ascertain if they're running IIS, and it it is somehow affecting the requests pipeline....odd.
     
  4. medea thread starter macrumors 68030

    medea

    Joined:
    Aug 4, 2002
    Location:
    Madison, Wi
    #5
    are you sure, here is what happens in safari
     

    Attached Files:

  5. medea thread starter macrumors 68030

    medea

    Joined:
    Aug 4, 2002
    Location:
    Madison, Wi
    #6
    and in chimera and IE
     

    Attached Files:

  6. jelloshotsrule macrumors G3

    jelloshotsrule

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Location:
    serendipity
    #7
    ahh yes.... when i read your post (the first one) i saw "not a damn bit of it appears".... as opposed to "appears right". alas, it doesn't appear "right" i guess...

    though i wouldn't have known it was wrong unless i'd gone to it on the other browsers...

    good find
     
  7. krossfyter macrumors 601

    krossfyter

    Joined:
    Jan 13, 2002
    Location:
    secret city
    #8
    yeah i thought you meant that you didnt see anything of thier page.... like it was blank to you or something.
     
  8. Ryan Heid macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Location:
    Perinton, NY USA
    #9
    I'd have to say it's the forums list of another forum, the thread preview feature doesn't work, annoying as hell.
     
  9. jes13 macrumors member

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Location:
    Vermont
    #10
    Safari

    THESE pages - IF Safari opens it up - actually - I 'answered' some posts through Safari too, but it wouldn't go through :mad:
     
  10. G4scott macrumors 68020

    G4scott

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Location:
    Austin, TX
    #11
    Some of the problems that you find might be Safari's problems, but some of them are also because the website designer decided to make the site 'best viewed' in IE 6... Microsoft is changing things when people aren't looking, and then people start using them, and they become un-usable by others... I hate microsoft...
     
  11. jes13 macrumors member

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Location:
    Vermont

Share This Page