Anyone had issues with iOS7 and Microsoft exchange servers?

Discussion in 'iOS 7' started by wackymacky, Sep 19, 2013.

  1. macrumors 65816

    wackymacky

    #1
    I received a group email from one of the government corporations I do work for asking people with iDevices not to upgrade to iOS7 as they seen to be having excessive data exchanges with those who have updated (similar to what happened with iOS6.01) casing issues with the servers and they may need to block users who upgrade.

    I haven't seen any media reports regarding this.

    Has anyone come across this yet?

    (Please excuse typos as I post while travelling)
     
  2. macrumors 603

    Armen

    Joined:
    Apr 30, 2013
    Location:
    Los Angeles
    #2
    there are at least 10 of us at work connecting to our exchange server using iOS 7. I'm not aware of any issues.
     
  3. macrumors 68030

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #3
    i have an exchange work email, zero issues through all betas and final.
     
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    Lomita, CA
    #4
    We have around 900 devices running ios7 connecting to our Exchange 2010 server with no issues noticed thus far.
     
  5. thread starter macrumors 65816

    wackymacky

    #5
    Thanks for that, must be an issue on their side.
     
  6. macrumors 68030

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #6
    operator error or they are just jealous blackberry users.
     
  7. 2IS
    macrumors 68030

    Joined:
    Jan 9, 2011
    #7
    No issues here. I have an exchange email account as well as a gmail account setup as an exchange account and both are working the way they should be as far as I can tell.
     
  8. macrumors newbie

    Joined:
    Sep 23, 2013
    #8
    Issues with iOS7

    We have had issues with new devices with iOS7 connecting to Exchange 2010 keep going into quarantine mode after they are approved.

    Any device that was already using Active Sync and then upgraded to iOS7 seem to work fine. It is only affecting new devices.
     

Share This Page