anyone have sound working with SplashTop Remote?

Discussion in 'iPad Apps' started by MythicFrost, Dec 8, 2010.

  1. MythicFrost
    Expand Collapse
    macrumors 68040

    MythicFrost

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Australia
    #1
    Hi, I'm wondering if anyone has sound working with SplashTop Remote? particularly interested if anyone has it working on an iMac.

    I've talked with support but I've had no success.

    Thanks
     
  2. Mitchrapp
    Expand Collapse
    macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 2, 2010
  3. MythicFrost
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 68040

    MythicFrost

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Australia
    #3
    Thanks for letting me know, did you have to check the "Mute computer and redirect all sound to iPad" button?
     
  4. gsampson85
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2008
    #4
    Mine wasn't working, but then I noticed I had the mute switch turn on. I have a Mac and it works flawlessly.
     
  5. Mitchrapp
    Expand Collapse
    macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 2, 2010
    #5
    Yes I did. Sorry about that ;).
     
  6. PhazonUK
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Jun 1, 2010
    #6
    I'm having the same problem on my MacBook.

    Have the option selected but all sound still comes from my laptop.
    Don't forget that the OSX version is in beta.
     
  7. gnos
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2010
    #7
  8. MythicFrost
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 68040

    MythicFrost

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Location:
    Australia
    #8
    Ah! Sorry, my bad guys, I forgot to mention I'm running Windows 7 Ultimate 64-bit.

    I just tried the Mac version and installed soundflower as it said (and as mentioned) and it worked great. My problem is with the audio on Windows 7.
     

Share This Page