Anyway to fix this hardware disconnect problem...

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by furryrabidbunny, Jun 9, 2006.

  1. furryrabidbunny macrumors 6502

    furryrabidbunny

    Joined:
    May 10, 2005
    Location:
    Mesa, AZ
    #1
    Okay, in XP on the computer in my sig... I hear the hardware disconnect sound and my keyboard and mouse stop working. Then i hear the software connected sound and my mouse begins to work, but my keyboard doesn't. The only way to get the keyboard to work is to unplug it/plug it back in. I have uninstalled the mac drivers and reinstalled them... but it didn't work. Any thoughts or fixes? Thanks in advance.
     
  2. jamesmcd macrumors 6502a

    jamesmcd

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Location:
    Wellington, New Zealand
    #2
    I had some similar problems. All I did was make sure that the mouse is plugged into the keyboard, and then the keyboard is plugged into the far right USB-port on the back of the iMac (the far right being the one closest to the DVD drive). The other ports gave me issues, but the far right one seems fine.
     
  3. furryrabidbunny thread starter macrumors 6502

    furryrabidbunny

    Joined:
    May 10, 2005
    Location:
    Mesa, AZ
    #3
    That doesn't work for me... it is currently plugged into the far port.
     
  4. furryrabidbunny thread starter macrumors 6502

    furryrabidbunny

    Joined:
    May 10, 2005
    Location:
    Mesa, AZ
    #4
    fixed...

    I looked on apple discussions... to fix this problem you need to disable the apple's eject button program. go to the start menu... select run: run "msconfig" under the startup tab deselect the "applecdeject" box. The disconnect still happens... but xp reconnects both the keyboard and mouse. To eject discs though... you'll have to go into my computer.
     

Share This Page