AOL Xdrive?

Discussion in 'Apple, Inc and Tech Industry' started by Aperture, Dec 11, 2006.

  1. Aperture macrumors 68000

    Aperture

    Joined:
    Mar 19, 2006
    Location:
    PA
    #1
    Hi. I've been seeing numerous "Xdrive" ads here on MR and am wondering if any of you guys use it and how you like it. Is it any good?

    Kevin
     
  2. Sawtoothdude macrumors regular

    Joined:
    Sep 3, 2006
    #2
    I just signed up for it and it already seems great. 5GB is very generous and it can even be mounted as a Harddrive.
     
  3. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #3
    Really? How?

    I was only able to use the online browser which didn't work to well.
     
  4. Bobdude161 macrumors 65816

    Bobdude161

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    N'Albany, Indiana
    #4
    I wouldn't touch it. AOL was once a great internet company, but now is a flailing corporation that tries every which way to take over your computer and suck every cent out of your pocket.
     
  5. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #5
    Can it be mounted on OS X or only on Windows?
     
  6. Sawtoothdude macrumors regular

    Joined:
    Sep 3, 2006
    #6
    I have only seen the software on their sight to mount it on windows though I hope they will make it mount on OS X.
     
  7. amnesiak macrumors member

    amnesiak

    Joined:
    Oct 13, 2006
  8. ReanimationLP macrumors 68030

    ReanimationLP

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Location:
    On the moon.
    #8
    Xdrive is kinda neat. I signed up for it.

    Havent really used it at all though. Problem is that yes, it is 5GB, but its limited in how much bandwidth you can do a month. Techinally, if I remember right, it will take you 4 months to fill up that 5GB without paying for it. The software is kinda annoying, it starts up and mounts it at boot, which can slow down things, but its rather easy to shut down, but even when I removed it from msconfig, it would reconfigure itself (bastard! :p ) Haven't reallly used it since I reformatted though.
     
  9. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #9
    So when you said it was mountable as a Hard Drive, you meant on Windows? :confused: :(
     

Share This Page