App icon instead of name in OS X top menu bar!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by cb911, Apr 13, 2004.

  1. cb911 macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #1
    well i was just looking aroudn the net, came accross this picture:
    [​IMG]

    check out the top menu bar!! it's got a Safari icon instead of the word 'Safari'!! :D how the hell did they do that??! that's ssoooo good!

    anyone know how to do that!? i'm dying to get that on my PB now. :D
     
  2. Krizoitz macrumors 6502a

    Krizoitz

    Joined:
    Apr 26, 2003
    Location:
    Wakayama, Japan
    #2
    I remember a Classic app that let you do that but I haven't come across one for OS X yet.
     
  3. cb911 thread starter macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #3
    well there has to be some way to do it in OS X, because look at that guys screen! well, maybe someone will know, or i'll really go and search for it when i have some time.
     
  4. brhmac macrumors regular

    Joined:
    Apr 21, 2003
    Location:
    Planet Earth
    #4
    Could it be a fake 'em out?

    If it's real, please post the secret here.

    Good luck.
     
  5. Xero macrumors 6502

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #5
    hmm, i think theres some tweaker app that does that. like maybe Cocktail or TinkerTool...? (you should be able to find them both on versiontracker)

    i know ive done this to my powerbook in the past, but cannot remember what with.
     
  6. killergator macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Location:
    orlando
    #6
    Take a look at the apple icon. Its 10.3.x<3 or possibly one of the seed releases between 10.3 and 10.2 . I remember seeing something similar when I was running the development release of panther. Just cannot remember what version it was.
     
  7. cb911 thread starter macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #7
    ah, so it could be a developer version. i've also never seen a camera icon like that before...

    well i'll have a look at TinkerTool and Cocktail later. hopefully i will be able to come up with something.
     
  8. HexMonkey Administrator

    HexMonkey

    Staff Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Location:
    New Zealand
    #8
    It's used to take screenshots of objects (windows, menus, desktop etc). Type command-shift-4 and then space.
     
  9. Mal macrumors 603

    Mal

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Orlando
    #9
    That feature is enabled in FruitMenu, the most essential haxie in the world. Everyone should be using it.

    JW
     
  10. cb911 thread starter macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #10
    thanks HexMonkey! :D i'd never heard of that shortcut before!! that's sure going to come in handy...

    i've heard of FruitMenu before, but i never knew it could do stuff like put an icon up there instead of the app name. i'm going to check it out!
     

Share This Page