App Store "iOS 5 Bug"

Discussion in 'iPhone' started by AceGuy78, Feb 1, 2013.

  1. macrumors member

    AceGuy78

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Location:
    USA
    #1
    Just got my phone swapped out today, and I was in the process of re downloading some apps, when I realized that I was using the old app store from iOS 5 in iOS6. I've seen this problem occur in the early stages of iOS6, but I'm astonished to see it happen again.

    I've already tried resetting, closing app from multitask, turning the phone off and on...Not sure what else to do

    Again this is a new replacement, Not refurbished, and was running 6.1 when I received it.

    photo-1.PNG
     
  2. macrumors 601

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Location:
    Lincoln, England
    #2
    Do you prefer the new app store? Many would love to be in your position! :p
     
  3. macrumors 6502a

    paulbennett95

    Joined:
    Aug 30, 2012
    Location:
    Long Island, NY
    #3
    Try restoring it?

    I'd think that would be an obvious solution, but I guess not.
     
  4. macrumors 6502

    iRooney

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Location:
    Charleston, SC
    #4
    Same thing happened to me when I did a restore on mine the other day. Had to do a restore again to get it working right.
     
  5. thread starter macrumors member

    AceGuy78

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Location:
    USA
    #5
    Fixed the problem by signing out of my apple ID once or twice. Weird but it worked.
     

Share This Page