Apple.com Main Page - iMac?

Discussion in 'General Mac Discussion' started by WildCowboy, Oct 14, 2005.

  1. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #1
    Didn't see this posted anywhere in the forums, but it's tough to figure out search terms to use. Does anyone else see the below screenshot when opening the apple.com main page? I get this every time the iMac ad cycles through. The iPod version of the main page displays fine.
     

    Attached Files:

  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
  3. WildCowboy thread starter Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #3
    Guess I should have noted that I'm running 10.4.2 and Safari 2.0.1 on my PB...
     
  4. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
  5. WildCowboy thread starter Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #5
    Ahh...just figured it out. I'm using the ad-banner-eliminating style sheet, which blocks images of the usual ad sizes from being displayed. Apple made the middle panel 240x400, which is one of those sizes. The style sheet almost never gives me a problem...oh well. Thanks anyway!
     
  6. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #6
    Ahhh, I was just going to suggest exactly that. Well, glad you fixed it! :)
     
  7. WildCowboy thread starter Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #7
    Yep...I just went into the style sheet and deleted that line. I don't think many ads use the 250x400 size (too blocky for most sites), so I should be okay. Looks fine now!
     

Share This Page