Apple Mail Load Images button missing?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by OttawaGuy, May 9, 2010.

  1. macrumors 6502a


    Mar 28, 2006
    Intel mac mini, os x 10.6.2 4 gigs ram
    Mail 4.2 (1077)

    My load images bottom has disappeared. I have mail set up with a preview pane below the inbox list.

    Any thoughts on getting it back?
  2. macrumors 68030

    flat five

    Feb 6, 2007
    you might have turned on the display remote images preference? (which is a default setting so at one point, you would've turned it off)

    go to mail preferences -> viewing -> deselect 'display remote images in html messages'

    (or keep it selected and those images will load automatically)

    [edit] that with leopard mail 3.6.. i didn't realize there's a version 4..
    still worth a shot i guess..
  3. thread starter macrumors 6502a


    Mar 28, 2006

    I followed your advice, but no luck.

    The images are not loading automatically with it selected and the load images button did not return with it deselected.

    Thanks for helping though.:)
  4. macrumors newbie

    May 27, 2013
    I have exactly the same problem and I am not able to find a solution :(

    when an e-mail contains images, I do not see them (I have a link named by the name of the file) and I do not have to button "load images"

    in the preferences, I have "deselect 'display remote images in html messages" unselected (but when I try to select it, it doesn't change anything ....)

    It seems that it doesn't not happen for every email containing images but I was not able to discriminate in which case it happens and in which case it does not...

    Any help would be welcome I am completely clueless ...
  5. macrumors newbie

    May 27, 2013

Share This Page