Apple TV and Onkyo TX-NR609

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by BarryMcKelvey, Aug 23, 2011.

  1. BarryMcKelvey
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Location:
    Antrim, Northern Ireland
    #1
    Hi

    I've hooked u my Apple TV to my Onkyo TX-NR609 but have an annoying problem. When I turn on the Apple TV, it doesn't automatically switch to Apple TV on the amp. I have to manually press the PC input on the remote or amp to get it to switch over. Anyone got any ideas?

    Thanks

    Baz
     
  2. HellDiverUK
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Location:
    Belfast, UK
    #2
    Why do you think it would? Do your other devices change the input?

    I've a Yamaha receiver, and nothing changes inputs.

    That said, if I had a Panasonic TV it would change the inputs on the Yamaha.
     
  3. BarryMcKelvey
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Location:
    Antrim, Northern Ireland
    #3
    Hi

    All my other inputs automatically change, the Apple Tv used to do it until I factory reset my Onkyo 609.

    Baz
     
  4. HellDiverUK
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Location:
    Belfast, UK
    #4
    Is there any sort of menu system on the Onkyo?

    My Yamaha has a option for either Yamaha control of inputs, or Viera link (for control from Panasonics).
     
  5. BarryMcKelvey
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Location:
    Antrim, Northern Ireland
    #5
    Hi

    RHID is set to On. Its this function that makes devices automatically switch over.

    Baz
     

Share This Page