Aquarium screensaver

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by tech4all, Jan 31, 2005.

  1. tech4all macrumors 68040

    tech4all

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Location:
    NorCal
    #1
    Just got that one Aquarium screensaver, the one where the fish swim and you here bubbles. Really nice, except for one thing. When the column of bubbles is turned on, I just see a white space where the bubbles would be animating at. And I know it's not specific to this computer alone, my dad put it on his iBook as well and samething. Is this just a bug in the software or what?

    Thanks :)
     
  2. imac9556 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 12, 2004
    #2
    Hey, I also have an aquarimum software too.. Did you get Marine Aquarium?
    If so, I had the same problem too, make sure you got the latest update from their website. It fixed my probs :)
     
  3. stubeeef macrumors 68030

    stubeeef

    Joined:
    Aug 10, 2004
    #3
    Same, Same!

    Update will fix it! My kids love it, they like to track the starfish.
     
  4. ravenvii macrumors 604

    ravenvii

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Melenkurion Skyweir
    #4
    I love that program too. I sometimes download the demo, go to prefs and press demo, then left it up. :p I'm thinking of finally giving them the money they deserve and get a full version so I don't have to go to the prefs to "demo" it every time.
     
  5. tech4all thread starter macrumors 68040

    tech4all

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Location:
    NorCal
    #5
    Yes it is Marine Aquarium.

    Exactly how do you update it? I see a button link for there website and updates in the Options window. Is that it?

    Thanks again.
     
  6. ravenvii macrumors 604

    ravenvii

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Melenkurion Skyweir
  7. tech4all thread starter macrumors 68040

    tech4all

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Location:
    NorCal
    #7
    Cool, thanks. Quick question: When I download the upgrade, how will it know I previously had the older version? In other words, could someone not buy the app, and download this update for free? Because when you download/install the update, the older version and it's prefrence files are trashed. Does that make sense?
     
  8. ravenvii macrumors 604

    ravenvii

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Melenkurion Skyweir
    #8
    The program will ask for your keycode the first time you start up. Otherwise it'll enter into demo mode.
     
  9. tech4all thread starter macrumors 68040

    tech4all

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Location:
    NorCal
    #9
    Keycode? I checked the CD and packaging, but I don't see a keycode anywhere. When I first installed it, it said it registered from a CD.
     
  10. ravenvii macrumors 604

    ravenvii

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Melenkurion Skyweir
    #10
    Have you registered the copy? If you did, then you should have the keycode. If you lost it, go to the site and request a forgotten keycode.

    If you haven't, then seems you're screwed... Encore Software is no longer in business, and you can't register your copy anymore. I suggest you call them and see what they can do.
     
  11. tech4all thread starter macrumors 68040

    tech4all

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Location:
    NorCal
    #11
    Oh wait hold on, I just read in the Register pane, it say's: When upgrades are available go to www.SereneScene.com. Your CD will serve as your Keycode.

    So I guess I have to have the CD in during the download/upgrade....? Or it'll probably ask for the CD when I go into the System Prefrences > Screen Savers, it the CD is not in yet.

    Thanks again for your help :)
     

Share This Page