ArmA on a Macbook Pro ?

Discussion in 'MacBook Pro' started by Nikoolinux, Sep 1, 2007.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2007
    #1
    Hi all,

    Has anybody already run ArmA on a MacBook Pro ?
    On which model ?
    Any video ?

    That's something important for me to decide buying a MacBook Pro.

    Thanks for any info.
     
  2. macrumors 6502

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Location:
    Austin, TX USA
    #2
    Not yet. That's one of a few Windows games that I want to try under Boot Camp, but I got rid of my Boot Camp installation.

    My problem is that I'm used to a lot better video card with more memory than this 128MB video in the MBP 15.4"
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2007
    #3
    Oh ok.

    I'm presently playing it on an ASUS A6KmQ007H laptop (AMDTurion64 1.8 GHz) that has a NVIDIA 7300 Go Turbocache graphic card.

    So I guess it can't be worse....and therefore that it should be fine on a MBP with 128 or 256 MB :)

    I just wanted to see it running on a MBP, it would encourage me to buy this wonderful but priceless laptop.

    :D
     
  4. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2007
    #4
    No info on this yet ?

    up!
     
  5. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2007
    #5
    Well, has anybody tested this game ?
     
  6. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2007
    #6
    well, I can tell that it fully works, smoothly, under windows XP.

    :)
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 2, 2008
    #7
    What setting are you using for ArmA?
     

Share This Page