Ati 2600 users read this

Discussion in 'Mac Pro' started by fluidedge, May 10, 2011.

  1. fluidedge
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #1
    http://support.apple.com/kb/TS3630

    If you didn't know this already and your card has been playing up/stopped working you may be eligible for a replacement under this programme.

    Hope this helps someone! Im just about to make use of this myself!
     
  2. aramosc
    Expand Collapse
    macrumors regular

    aramosc

    Joined:
    May 4, 2011
    Location:
    San Diego, CA
    #2
    I have that card.. i'm about to replace it. could that be the reason why my xbench user interface score is really low??
     
  3. fluidedge
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
  4. fluidedge
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #4
    So I went o the apple store to get this changed and although they were a bit confused by it (didn't seem to exist on their system) I have a new graphics card on order!

    :)
     
  5. mmoto
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    Mar 21, 2009
  6. fluidedge
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #6
    Yes
     

Share This Page