Ati 2600 users read this

Discussion in 'Mac Pro' started by fluidedge, May 10, 2011.

  1. macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #1
    http://support.apple.com/kb/TS3630

    If you didn't know this already and your card has been playing up/stopped working you may be eligible for a replacement under this programme.

    Hope this helps someone! Im just about to make use of this myself!
     
  2. macrumors regular

    aramosc

    Joined:
    May 4, 2011
    Location:
    San Diego, CA
    #2
    I have that card.. i'm about to replace it. could that be the reason why my xbench user interface score is really low??
     
  3. thread starter macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
  4. thread starter macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #4
    So I went o the apple store to get this changed and although they were a bit confused by it (didn't seem to exist on their system) I have a new graphics card on order!

    :)
     
  5. macrumors member

    Joined:
    Mar 21, 2009
  6. thread starter macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #6
    Yes
     

Share This Page