Audio Issue-Need help ASAP

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by MGnards, May 22, 2004.

  1. MGnards macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Location:
    orlando, FL
    #1
    OK, i recently updated all my software (not through software update which crashes every time i run it, but that's a different concern) As of right now, I have no audio-everything is plugged in, power is on, etc. however, under system preferences/sound/output, it says "No Output Devices Found" This is including the internal speaker, as well as external speakers which are still making the start up noise.
    I've tried repairing permissions-any other suggestions?

    thanks, matt

    -also, none of the keyboard shortcuts for sound work (volume up, down, mute...)
     
  2. WinterMute Moderator emeritus

    WinterMute

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Location:
    London, England
    #2
    Try a hard shutdown and restart, shut the machine down and wait 30 secs, then start from the power switch. This cured my disappearing Bluetooth problem on my 17"Pb, it may work the same way.
     
  3. MGnards thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Location:
    orlando, FL
    #3
    Problem Solved

    As of right now, everything works-Pretty simple fix, reinstalled OS 10.3.3-fixed immediately.

    Thanks for your help!
     
  4. WinterMute Moderator emeritus

    WinterMute

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Location:
    London, England
    #4
    Glad it's fixed, did you do a full install or just an update?
     
  5. MGnards thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Location:
    orlando, FL
    #5
    Just the update... of course, i wish i thought of that before i backed up all 84 gigs of files on a portable drive... Oh well, I'm just glad it works.
     

Share This Page